نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم برای کباب تابه ای

  • 100 گرم گوشت چرخ کرده به ازای هر نفر
  • یک چهارم یک عدد پیاز برای هر نفر
  • 1عدد گوجه کوچک برای هر نفر
  • یک چهارم یک عدد تخم مرغ برای هر نفر
  • زرد چوبه به میزان لازم
  • 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی برای هر نفر
  • جعفری تازه به میزان لازم
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • روغن به مقدار کافی

 

طرز تهیه کباب تابه ای به صورت گام به گام

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.

مرحله سرخ کردن مواد اولیه کباب تابه ای

در یک تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم.ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک این سس از روی حرارت برمیداریم.

چگونه کباب تابه ای فوق العاده خوشمزه درست کنیم ؟

گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.

دستور تهیه کباب تابه ای

دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت ها ،گوجه فرنگی های حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها میچینیم .. کمی نمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجه ای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .

بهترین کباب تابه ای را درست کنید !

در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.پس از نیم ساعت کباب تابه ای ما آماده سرو است.که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج یا نان نوش جان کنید.

طرز تهیه کامل کباب تابه ای در خانه با روشی خوشمزه

ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای:

  1. بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.
  2. دقت کنید اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ،هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه ای تغییر میکند و کباب تابه ای جمع میشود.
  3. هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
  4. برای لذیذتر شدن کباب تابه ای مقداری گلپر هم به آن اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از کباب را امتحان کنید .
  5. برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.
  6. هرگز از تخم مرغ در کباب تابه ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می شود.
  7. کباب هارا با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.
  8. در صورت رقیق شدن مایه کبابتان مقداری آرد نخود چی و یا آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.
  9. آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.
  10. روغن را حتما داغ کنید تا کباب ها هنگام سرخ شدن وا نروند.
طرز تهیه “کیک تولد” ساده 
طرز تهیه ژله شکلات تلخ 
طرز تهیه پودینگ شکلات فندقی 
طرز تهیه خورش‌ گل‌کلم 

منبع : طرز تهیه کباب تابه ای




:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: