نوشته شده توسط : cooker

دلایل خراب شدن ته چین مرغ و ته چین گوشت خانگی:

  ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانی ها شناخته می شود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته می شود.در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با نمناک همراه باشید.

وا رفتن ته چین

وا رفتن ته چین



:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

 مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:

  • بادام خام :3 عدد
  • شیر:1 لیوان پر
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر
حریر بادام
حریر بادام

 



:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم برای ترشی ریز:

  • هویج:نیم کیلو
  • گل کلم:نیم کیلو
  • بادمجان:نیم کیلو
  • فلفل سبز (تند نباشد):250 گرم
  • خیار:نیم کیلو
  • سبزیجات معطرشامل(ترخون.مرزه.نعناع.جعفری.گشنیز.):یک کیلو
  • ادویه شامل(زردچوبه .نمک.ادویه کاری):2 قاشق سوپخوری
  • سرکه:به مقدار لازم
ترشی ریز
ترشی ریز

 



:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه دسر شانامو مجلسی

یکی از دسر های مجلسی و مخصوص دسر شانامو که بسیار محبوب است و برای تهیه دسر شانامو با وبلاگ تی سی کوک همراه باشید.

مواد لازم دسر شانامو

پنیر خامه ای ۲۰۰گرم

بستنی وانیلی ۱عدد

شیر عسلی نصف قوطی

خامه صبحانه ۲۰۰گرم

پودر ژلاتین ۳ق غ

ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته



:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه گز

از جمله سوغاتی های اصفهان می توان به گز در میان سوغاتی های بسیار فراوان این شهر زیبا اشاره کرد ، اصولا گز را از بازار ها و مغازه ها خریداری کرده اید اما این بار پیشنهاد ما به شما این است که گز را در خانه به عنوان شیرینی درست نمایید.

مواد لازم برای گز :
شکر : 250 گرم
گلوگز مایع:375 گرم
سفیده تخم مرغ : 5 عدد
گلاب مرغوب : 3 تا 4 ق غ
مفز دلخواه پسته ، بادام و یا فندق : 100 تا 150 گرم
آب : 3/4 پیمانه
آرد سفید : مقداری



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
مواد لازم برای کوفته قلقلی
خرده نان تازه: ۲ پیمانه
شیر کامل: ۳/۴ پیمانه یا کمی بیشتر
گوشت گاو یا گوساله: ۱/۲ کیلو گرم
گوشت گوسفند یا بره: ۱/۲ کیلوگرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز زرد رنده شده: ۱/۲ پیمانه، خیلی ریز باشد
سیر رنده شده: ۲ حبه، ۲ قاشق چایخوری
ریحان تازه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
اورگانو (مرزنجوش): ۱ قاشق غذاخوری تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
روغن زیتون: ۳/۴ پیمانه برای سرخ کردن کوفته
 
طرز تهیه
درست کردن خرده نان
نان را به صورت تکه تکه درآورید (نان ۲ یا ۳ روز پیش خریداری شده).
آنهارا در غذاساز بریزید و با تیغه غذاساز خیلی ریز خرد کنید.
بعضی از دستورالعمل‌ها خرده نان تست شده را پیشنهاد می‌دهند اما ما از تازه و نرم آن استفاده می‌کنیم. اگر بخواهید آنها را برای یک دستورالعمل دیگر تست کنید، داخل یک سینی فر بزرگ خرده نان‌ها را پخش کنید و در دمای ۱۵۰ درجه سلسیوس قرار دهید تا خشک شوند. تست شدن آنها معمولا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. بگذارید خنک شود سپس استفاده کنید.
باقیمانده خرده نان‌های تازه یا تست شده را در ظرفی دردار در یخچال یا فریزر به مدت نهایتا ۳ ماه نگهداری کنید.
 


:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

کامل ترین آموزش طرز تهیه ماست در خانه

ماست دارای خواص زیادی است و مصرف آن در وعده های غذایی بسیار توصیه می شود.وجود مواد نگهدارنده در ماست های صنعتی باعث شده که خیلی از خانواده ها آن را در خانه تهیه کنند.

اگر شما هم تصمیم گرفتید ماست خانگی درست کنید و از کیفیت آن مطمئن باشید، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه ماست خانگی آشنا شوید.

طرز تهیه ماست ترش

بهترین طرز تهیه ماست خانگی با طعم مورد علاقه شما



:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم ژله کولا 

مقدار مواد ذکر شده برای دستور تهیه ژله کولا مناسب 3 نفر می باشد و برای تهیه این دسر خوشمزه به مانند مسقطی کار سختی ندارید فقط باید نکات تهیه آن را رعایت کنید.

  • پودر ژله
  • 1 لیوان آب جوش
  • 1 لیوان آب سرد

طرز تهیه ژله کولا:

اول یه بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و بعد یک لیوان آب سرد اضافه کردم و ریختم داخل ظرف مخصوص. حالا ژله رو برا چند ساعت میزاریم تو یخچال تا خوب ببنده.



:: برچسب‌ها: پیشنهاد سر آشپز ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
امروز می خواهیم طرز تهیه سه مدل پلوی مجلسی وخوشمزه که طرفداران زیادی هم داره را به شما همراهان گرامی آموزش بدهیم
 
  • طرز تهیه عدس پلو مجلسی :
مواد مورد نیاز جهت تهیه عدس پلو
برنج :3 پیمانه
عدس :یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ کرده :300 گرم
پیاز داغ نگینی خرد شده:5 ق غ
کشمش پلویی :1 پیمانه
خرما :200 گرم
دارچین:2 قاشق غ
نمک ، روغن و زعفران آب کرده :به میزان لازم 
 


:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
تابه حال فکر کرده اید که تنوع خورش های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا 10 مورد از این خورش ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی نظیر و رژیمی بودنش به دلیل برخورداری از خواص فراوان، گزینه ای بسیار سالم برای قرارگیری در رژیم غذایی خانواده شما محسوب می شود.

 


:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مهر 1399 | نظرات ()