نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه پنکیک پفکی ساده خوشمزه 

پنکیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی برای صبحانه و عصرانه است که به دلیل تهیه آن در قابلمه های کوچک به پنکیک معروف است.

پنکیک یکی از معروف ترین شیرینی های دنیاست که در دسته کیک ها قرار می گیرد که به عنوان میان وعده و دسر استفاده می

شود و به راحتی قابل تهیه است.

این کیک ساده و فوری در سرتاسر دنیا طرفدار دارد و با مواد متنوعی درست می شود.

مواد لازم:

تخم مرغ: 1 عدد 

شیر  :1 لیوان

وانیل : نوک قاشق چایخوری نوک وانیل

بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

آرد سفید: 1 فنجان 

شکر : 3 قاشق غذاخوری 

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

نمک : مقدار کمی 

طرز تهیه پنکیک فارسی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم
برنج: 1 لیوان

سیب‌زمینی آب‌پز شده: 2 عدد

تخم‌مرغ: 2 عدد

پنیر خامه‌ای نرم: 2 قاشق غذاخوری

جعفری ریز شده: 2/1 لیوان

آرد سوخاری: 1 لیوان

نمک و فلفل: به مقدار لازم



:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آبان 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی

برخی افراد استفاده از کالباس و سوسیس رو به خاطر اینکه شاید در تهیه اون بهداشت بخوبی رعایت نمیشه دوست ندارند ، در تصویر زیر که بدون پوشش مخصوص سوسیس کالباس دیده میشه و بیشتر شبیه کالباس درست شده در دو نوع فلفلی و پسته ای تهیه شده و روش اون در ادامه توضیح داده شده ….
مواد لازم:

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله و یا ران مرغ به تنهایی 375 گرم
آب و یخ پودر شده 60 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
نمک 10 گرم تقریبا 2 ق چ سرخالی
شکر 2 گرم 1/2 ق چ
شیر خشک 5 گرم 1/2 ق س
نشاسته پودر 20 گرم 1 1/2 ق س
فلفل سیاه پودر شده 2 گرم 1/3 ق چ یا به مقدار دلخواه
پودر پیاز یا پودر سیر 5 / 2 گرم 1/2 ق چ یا به دلخواه کمی بیشتر
پودر رنجفیل 1 گرم 1/4 ق چ
پودرتخم رازیانه 1 گرم 1/4 قچ
روغن مایع 30 میلی لیتر 2 ق س

فلفل قرمز در صورت تمایل به هر اندازه که بخواهی

پودر تخم شنبلیله 1 گرم 1/4 ق چ

پسته ,فلفل پاپریکا ,زیتون سبز بدون هسته,هویج و قارچ برای داخل کالباس به دلخواه و به مقدار دلخواه

این ادویه هایی است که در دستور بوده است شما میتوانید انها را کم و زیاد کنید و یا حتی ادویه ای را اضافه کنید .مهم طریقه فراوری ان است.من برای کالباس پسته تازه و فلفل پاریکای زرد استفاده کردم.شما هر چیزی که مایلید میتوانید استفاده کنید.فقط هویج و قارچ را کمی بپزید بهتر است.
ابتدا گوشت یا مرغ چرخکرده خودرا به مدت 1 ساعت داخل فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند.ادویه هایتان اگر درسته است با اسیاب پودر کنید و اماده بگذارید.
اکنون گوشت یا مرغ را که حالت یخمکی دارد را در یک ظرف بگذارید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.

سپس نمک را اضافه کنید و به خوبی ان را ورز دهید.سپس 30 میلی از اب و یخ پودر شده را داخل گوشت ریخته و مجددا آنقدر ورز دهیدتا به خورد گوشت برود.

در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و ورز دهید.پس از این مرحله روغن و باقی اب یخ را اضافه کنید و انقدر ورز دهید تا گوشت خودش را بگیرد.

در مرحله اخر تمام مواد خشک و ادویه ها را بریزید و به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید. تمام مراحل فوق را میتوانید با میکسر یا غذا ساز انجام دهید.

اگر از مواد اضافه مانند پسته و فلفل یا… استفاده می کنید زمانی درون مایه بریزید که مخلوط کردن شما تمام شده و از داخل غذا ساز به ظرف دیگر منتقل کرده اید و یا اخر ورز دادن با دست به ظرف اضافه کنید.

در این مرحله من فلفل را اضافه کردم.

در مرحله اخر شما 2 کار میتوانید انجام دهید

1-مخلوط را داخل چرخ گوشت بریزید و اگر از بسته بندی مخصوص سوسیس استفاده میکنید سر مخصوص سوسیس را روی چرخ سوار کرده و مخلوط را داخل ان قرار دهید .

و بعد از اتمام کار سوسیس ها را به اندازه داخواه نخ ببندید تا مانند سوسیسهای بیرون قطعه قطعه بشود سپس به همراه اب داخل قابلمه ریخته و روری حرارت قرار دهید

تا در حین گرم شده اب سوسیسها نیر به تدریج پخته شوندو بعد از چوش امدن به مدت 15 دقیقه دیگر انها را بپزید.بعد این مدت سوسیسها را داخل اب یخ قرار دهید تا کاملا خنک شوند. وبه مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید و به صورت سرخ شده مصرف کنید.

ویا شیوه دوم را به کار ببرید .

2-در اینجا مراحل درست کردن کالباس به طریقه دوم را برایتان شرح می دهم.

بعد از میکس کردن گوشت و مخلوط کردن ان با فلفل پاپریکا و پسته یک تکه فویل بزرگ را بر روی میز یا سطح کارتان باز کنید.و گوشت را روی قسمت بالای آن قرار دهید.

و با دست چرب شده ان را به صورت رول شکل دهید.کوچک یا بزرگ دست خودتان است .مال من یک دونه بزرگ است یک دونه کوچک این بزرگه است که روی آن فلفل سیاه گرانول ریختم که کمی تند شود.

این کوچک است که درون آن پسته تازه فرو کردم.

سپس گوشت را با فویل رول کنید و محکم بپیچید و سر آن را مانند شکلات بپیچید و محکم کنید.

رولهای اماده را داخل بخار پز بگذارید و 1/30 ساعت بپزید(من چون رول بزرگ داشتم میخواستم مطمئن باشم که کامل پخته شود)و یا میتوانید بر روی گاز با یک ابکش بخار پز درست کنید و رولها را بپزید.

بعد پخت رولها را داخل کیسه فریزر بگذارید و مقدار زیادی یخ خرد شده روی ان بریزید تا کالباسها خنک شوند.سپس انها را داخل یخچال بگذارید 24 ساعت بماند و بعد رول را باز کنید و برش دهید.

نکات مهم

دقت کنید که برای منسجم شدن کالباس رول ها را محکم بپیچید و سر آنها را هم خوب و محکم بپیچید. آب و یخ پودری را میتوانید با گوشت کوب برقی درست کنید و یا آب را بگذارید داخل فریزر و به مرحله یخ زدن که رسید بیرون بیاورید و هم بزنید و دوباره داخل فریزر بگزارید تا یک حالت آب و یخ درست شود.

در مرحله ورز دادن اگر دیدید مایه کمی شل است میتوانید کمی نشاسته یا آرد اضافه کنید.

باز هم قابل ذکر است که ادویه ها و مقدار آن میتواند به میل شما باشد و این دستور کارخانه خاص است و ممکنه هر کارخانه ادویه خاص به کار ببرد.

منبع :matbakhh

 


:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.

با

مواد لازم برای ترشی بادمجان :

  • هویچ :200 گرم
  • نعناع و ترخون: به مقدار لازم
  • بادمجان قلمی : 1 کیلوگرم 
  • سیر: 250 گرم
  • فلفل سبز : 50 گرم
  • سرکه : به مقدار لازم

 



:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

مواد لازم برای سالاد پلومن :

پیاز قرمز 1 عدد
شکر 1/2 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سس خردل 1 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
شاهی 100 گرم
کاهو 1 عدد
سیب 1 عدد
کرفس 3 شاخه
تربچه 8 عدد
کالباس 8 ورقه
پنیر چدار 100 گرم
پنیر بلو چیز 100 گرم

 



:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم آش دوغ : 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

ماست پرچرب

2 لیتر

100 گرم / 55 کالری

دوغ محلی

2 لیتر

100 گرم / 15 کالری

برنج

1 پیمانه

100 گرم / 360 کالری

نخود پخته

1.5 پیمانه

100 گرم / 45 کالری

تره و گشنیز پاک شده

نیم کیلو

100 گرم / 25 کالری

 طرز تهیه آش دوغ : 

*. ابتدا ماست را با همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا شل شود، به مدت 5 تا 10 دقیقه با همزن برقی یا دستی سپس کم کم دوغ را به آن اضافه کرده و باز هم می زنیم تا کاملا شل و یکدست شود.تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ شکسته و باز هم هم می زنیم تا کاملا تخم مرغ باز شود. تخم مرغ از بریدن دوغ در زمان پخت جلوگیری می کند.مخلوط دوغ و تخم مرغ را که کاملا یکدست شده روی حرارت زیاد اجاق قرار می دهیم و با قاشق چوبی هم می زنیم. استفاده از قاشق چوبی به این دلیل پیشنهاد می شود که اینآش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله دارد و چون دسته قاشق چوبی کمتر داغ می شود دستتان نمی سوزد.



:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه پیتزا تابه ای

اگر هوس یک پیتزای خوشمزه با یه عالمه پنیر را کردید و در خانه به فر دسترسی نداشتید میتوانید به راحتی این غذای خوشمزه فست فودی را به کمک یک ماهیتابه و در سریع ترین شکل ممکن درست کنید و از عطر و طعم لذیذ یک پیتزای خانگی لذت ببرید.

مواد لازم برای 2 نفر

  • آرد سفید :حدود1 پیمانه
  • تخم مرغ :1 عدد
  • ماست :2 قاشق غذاخوری
  • نمک :1 پنس
  • بکینگ پودر:5 گرم
  • سوسیس :1 عدد
  • کالباس :4 ورق
  • پنیر پیتزا :150 گرم
  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • گوجه فرنگی :1 عدد
  • سس پیتزا :1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :1 قاشق مرباخوری
  • آویشن :1 قاشق مرباخوری

پیتزا خانگی در تابه



:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

 

نسکافه خامه ای آموزش طرز تهیه نسکافه خامه ای خوشمزه

 



:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه چیز کیک یخچالی خانگی :

چیز کیک یخچالی یک دسر خوشمزه است که میتونید به راحتی آن در منزل تهیه کنید، پس با نمناک همراه باشید تا دستور تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم چیزکیک یخچالی:

  • آرد:300 گرم
  • تخم مرغ:1 عدد
  • وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
  • پودر قند:80 گرم
  • روغن (صاف 50):150 گرم

مواد لازم برای رویه چیز کیک:

  • پودر ژلاتین:17 گرم
  • شیر:250 سی سی
  • خامه قنادی:250 گرم
  • پنیر خامه ای:250 گرم


:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم برای تهیه ماش پلو با گوشت چرخکرده
برنج 2 پیمانه
ماش 1 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم
خرما به تعداد لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به مقدار لازم

  



:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

دلایل خراب شدن ته چین مرغ و ته چین گوشت خانگی:

  ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانی ها شناخته می شود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته می شود.در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با نمناک همراه باشید.

وا رفتن ته چین

وا رفتن ته چین



:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

 مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:

  • بادام خام :3 عدد
  • شیر:1 لیوان پر
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر
حریر بادام
حریر بادام

 



:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم برای ترشی ریز:

  • هویج:نیم کیلو
  • گل کلم:نیم کیلو
  • بادمجان:نیم کیلو
  • فلفل سبز (تند نباشد):250 گرم
  • خیار:نیم کیلو
  • سبزیجات معطرشامل(ترخون.مرزه.نعناع.جعفری.گشنیز.):یک کیلو
  • ادویه شامل(زردچوبه .نمک.ادویه کاری):2 قاشق سوپخوری
  • سرکه:به مقدار لازم
ترشی ریز
ترشی ریز

 



:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه دسر شانامو مجلسی

یکی از دسر های مجلسی و مخصوص دسر شانامو که بسیار محبوب است و برای تهیه دسر شانامو با وبلاگ تی سی کوک همراه باشید.

مواد لازم دسر شانامو

پنیر خامه ای ۲۰۰گرم

بستنی وانیلی ۱عدد

شیر عسلی نصف قوطی

خامه صبحانه ۲۰۰گرم

پودر ژلاتین ۳ق غ

ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته



:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه گز

از جمله سوغاتی های اصفهان می توان به گز در میان سوغاتی های بسیار فراوان این شهر زیبا اشاره کرد ، اصولا گز را از بازار ها و مغازه ها خریداری کرده اید اما این بار پیشنهاد ما به شما این است که گز را در خانه به عنوان شیرینی درست نمایید.

مواد لازم برای گز :
شکر : 250 گرم
گلوگز مایع:375 گرم
سفیده تخم مرغ : 5 عدد
گلاب مرغوب : 3 تا 4 ق غ
مفز دلخواه پسته ، بادام و یا فندق : 100 تا 150 گرم
آب : 3/4 پیمانه
آرد سفید : مقداری



:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
مواد لازم برای کوفته قلقلی
خرده نان تازه: ۲ پیمانه
شیر کامل: ۳/۴ پیمانه یا کمی بیشتر
گوشت گاو یا گوساله: ۱/۲ کیلو گرم
گوشت گوسفند یا بره: ۱/۲ کیلوگرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز زرد رنده شده: ۱/۲ پیمانه، خیلی ریز باشد
سیر رنده شده: ۲ حبه، ۲ قاشق چایخوری
ریحان تازه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
اورگانو (مرزنجوش): ۱ قاشق غذاخوری تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
روغن زیتون: ۳/۴ پیمانه برای سرخ کردن کوفته
 
طرز تهیه
درست کردن خرده نان
نان را به صورت تکه تکه درآورید (نان ۲ یا ۳ روز پیش خریداری شده).
آنهارا در غذاساز بریزید و با تیغه غذاساز خیلی ریز خرد کنید.
بعضی از دستورالعمل‌ها خرده نان تست شده را پیشنهاد می‌دهند اما ما از تازه و نرم آن استفاده می‌کنیم. اگر بخواهید آنها را برای یک دستورالعمل دیگر تست کنید، داخل یک سینی فر بزرگ خرده نان‌ها را پخش کنید و در دمای ۱۵۰ درجه سلسیوس قرار دهید تا خشک شوند. تست شدن آنها معمولا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. بگذارید خنک شود سپس استفاده کنید.
باقیمانده خرده نان‌های تازه یا تست شده را در ظرفی دردار در یخچال یا فریزر به مدت نهایتا ۳ ماه نگهداری کنید.
 


:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

کامل ترین آموزش طرز تهیه ماست در خانه

ماست دارای خواص زیادی است و مصرف آن در وعده های غذایی بسیار توصیه می شود.وجود مواد نگهدارنده در ماست های صنعتی باعث شده که خیلی از خانواده ها آن را در خانه تهیه کنند.

اگر شما هم تصمیم گرفتید ماست خانگی درست کنید و از کیفیت آن مطمئن باشید، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه ماست خانگی آشنا شوید.

طرز تهیه ماست ترش

بهترین طرز تهیه ماست خانگی با طعم مورد علاقه شما



:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم ژله کولا 

مقدار مواد ذکر شده برای دستور تهیه ژله کولا مناسب 3 نفر می باشد و برای تهیه این دسر خوشمزه به مانند مسقطی کار سختی ندارید فقط باید نکات تهیه آن را رعایت کنید.

  • پودر ژله
  • 1 لیوان آب جوش
  • 1 لیوان آب سرد

طرز تهیه ژله کولا:

اول یه بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و بعد یک لیوان آب سرد اضافه کردم و ریختم داخل ظرف مخصوص. حالا ژله رو برا چند ساعت میزاریم تو یخچال تا خوب ببنده.



:: برچسب‌ها: پیشنهاد سر آشپز ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
امروز می خواهیم طرز تهیه سه مدل پلوی مجلسی وخوشمزه که طرفداران زیادی هم داره را به شما همراهان گرامی آموزش بدهیم
 
  • طرز تهیه عدس پلو مجلسی :
مواد مورد نیاز جهت تهیه عدس پلو
برنج :3 پیمانه
عدس :یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ کرده :300 گرم
پیاز داغ نگینی خرد شده:5 ق غ
کشمش پلویی :1 پیمانه
خرما :200 گرم
دارچین:2 قاشق غ
نمک ، روغن و زعفران آب کرده :به میزان لازم 
 


:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
تابه حال فکر کرده اید که تنوع خورش های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا 10 مورد از این خورش ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی نظیر و رژیمی بودنش به دلیل برخورداری از خواص فراوان، گزینه ای بسیار سالم برای قرارگیری در رژیم غذایی خانواده شما محسوب می شود.

 


:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم :

کلم سفید خرد شده یک پیمانه
کلم بنفش خرد شده یک پیمانه
هویج رنده شده نصف پیمانه
انار دون شده یک پیمانه
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه



:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

 

مواد لازم برای میگو:

  • میگو :1 کیلو
  • پیاز:یک عدد
  • تخم مرغ :  یک عدد
  • آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
  • ماست :دو قاشق سوپخوری
  • آرد :2/3 لیوان
  • زعفران :نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

میگو پفکی



:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

آش دوغ یکی از آش های معروف و محلی ایرانی است که از محبوبیت زیادی برخوردار است. این آش خوشمزه در شهرهای مختلف کشورمان با مواد و روش های متفاوتی پخته میشود.

 
مواد لازم برای تهیه آش دوغ:
 
سبزی که شامل تره، جعفری و شوید می باشد ،برنج ، نخود ،گوشت چرخ کرده و دوغ تازه و ترش می باشد.
 


:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

آش گندم که یکی از آش های سنتی و قدیمی ایرانی است مانند دیگر آش های سنتی ایران دارای انواع حبوبات و سبزیجات معطر است ، البته ماده اصلی تشکیل دهنده این آش گندم می باشد.

 

آش گندم

 آش گندم که یکی از آش های سنتی و قدیمی ایرانی است مانند دیگر آش های سنتی ایران دارای انواع حبوبات و سبزیجات معطر است ، البته ماده اصلی تشکیل دهنده این آش گندم می باشد.

 


:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

دستور تهیه اکبر جوجه اصل مازندران:

اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.

ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :

مواد لازم اکبرجوجه

جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار لازم



:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم :
سینه مرغ آبپز شده یک عدد
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
جعفری چند شاخه
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک بسته
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
سس گوجه فرنگی چند قاشق
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
خمیر آماده مخصوص سمبوسه (یوفکا مستطیل شکل)



:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

حفظ استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندانها، درمان یبوست (Constipation)، رفع چاقی، پیشگیری از بروز سرطان روده و بیماری‌های قلبی عروقی از خواص نان سبوس دار است نان سبوس دار نانی است تهیه شده از آرد سبوس دار که پس از فرآیند تخمیر اسیدفیتیک آن تخریب و کلیـه املاح و ویتامین‌های مغذی موجود در آن آزاد و جذب بدن می‌گردد. انواع نان سبوس د. ار شامل نان سبوس گندم و نام جو سبوس دار میباشد که هریک خواص مختص به خود را برای سلامت بدن دارا میباشند.

 



:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

                                        

مواد لازم:

قارچ ۵۰۰ گرم

آرد ۱۷۵ گرم

نمک۲/۱ قاشق چایخوری

پودر کاری ۲/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل مقداری

آب ۲/۱ و ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

روغن مایع به میزان لازم

مواد لازم:

قارچ ۵۰۰ گرم

آرد ۱۷۵ گرم

نمک۲/۱ قاشق چایخوری

پودر کاری ۲/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل مقداری

آب ۲/۱ و ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

روغن مایع به میزان لازم

 

  
طرز تهیه:
آرد ، نمک ، ادویه فلفل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آب را به آن می افزائیم کمی آنرا بهم زده و ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم . پیاز و سیر را ریز خرد کرده و به خمیر اضافه می کنیم ، قارچها را اضافه نموده و آنرا بهم می زنیم تا یک لایه خمیر تمام آنرا بپوشاند و بعد در روغن سرخ می کنیم . با لیمو و گشنیز تزیین می کنیم .
 
 
طرز تهیه کباب گیاهی
 
مواد لازم برای ۸ نفر:
ذرت کوچک ۸ عدد
کدو سبز ۱۲۵ گرم
قارچ ۴۵۰ گرم
پیاز ریز ۸ عدد
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری (۴۵ میلی لیتر)
آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری (۴۵۵ میلی لیتر)
 
 
 
مواد لازم جهت تهیه سس:
روغن مایع سرخ کردنی ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر)
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
قارچ خرد شده ۲۲۵ گرم
بادام زمینی بی نمک ۱۲۵ گرم بادام
آب ۱۵۰ میلی لیتر
سس سویا ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر)
سس فلفل تند چند قطره
 
طرز تهیه:
کدوها را به ضخامت ۵/۲ سانتی متر خرد کنید و با بقیه ی سبزیجات روی سیخ بکشید. روغن و آب لیمو را روی آن بمالید و بر روی منقل یا در کباب پزی که از قبل گرم شده، حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
 
۲ یا ۳ بار آن را برگردانید و روغن و آب لیمو روی آن بمالید. پس از آماده شدن با سس تهیه شده آن را سرو نمایید.
 
روش تهیه سس:
برای تهیه ی سس، روغن را گرم کنید. پیاز و قارچ را به مدت ۸ دقیقه در آن سرخ نمایید و گاهی هم بزنید. آن گاه به مدت ۳۰۰ ثانیه در مخلوط کن، مخلوط نمایید.
 
بادام زمینی را بیفزایید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط کنید تا کاملاً نرم شود. سپس آب، سس سویا و سس فلفل را به آن اضافه کرده و در یک ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
 
بگذارید سس به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد
 
 
 
طرز تهیه رولت سبزی
مواد مورد نیاز برای ۴ تا ۶ نفر:
کره پاستوریزه ۶۰ گرم
تره‌فرنگی یک تکه متوسط
سیر دو حبه
آرد سفید گندم یک سوم پیمانه‌(۴۰گرم)
شیر پاستوریزه ۱پیمانه (۱۵۰گرم)
تخم‌مرغ ۴ عدد
پنیر پارمزان رنده شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
 
مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱۵۰ گرم(۱پیمانه)
پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه
پنیرخامه‌ای پاستوریزه ۵۰ گرم
 
دستور تهیه:
– سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد ۳۰× ۲۵ سانتی‌‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
– سیر و تره‌فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با ۳۰ گرم کره به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود.
– سپس بقیه کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی‌ تفت دهید تا خامی ‌آرد گرفته شود.
– به مخلوط کره و آرد، شیر را کم‌کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
– زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید.
– سپس زرده‌ تخم‌مرغ، مخلوط تره‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
– سفیده ‌تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
– فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
– مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
– رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه وسط فر به مدت۱۲ تا ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
– دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
– مخلوط پیازچه خرد شده، ذرت و پنیر خامه‌ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.
 
 
منبع: 


:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

وگان بودن به معنای این نیست که فقط کلم و سبزی و هویج بخوریم، بلکه با حبوبات، سویا، انواع سبزیجات و میوه ها هم می توان غذاهایی پخت که بسیار لذیذ و خوش‌خوراک هستند. در این جا بد نیست اشاره کنیم که تخم مرغ جزء جدایی ناپذیر کوکوهاست. بنابراین، اگر در رژیم گیاهخواری که انتخاب کرده اید، نمی توانید از تخم مرغ استفاده کنید، نگران نباشید. می توانید از قالب هایی که در پخت و پز استفاده می شود با آبپز کردن کوکو با آردهای سفید و سوخاری برای ساختن کوکو استفاده کنید. در این راستا، به منظور آشنایی با روش تهیه برخی از غذاهای گیاهی، توصیه می کنیم تا در ادامه با ما همراه باشید.

 



:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
 
مواد لازم :
نخود سبز : ۱ پیمانه
سینه مرغ : حدود۲۵۰ گرم
فلفل های دلمه ای رنگی نگینی : ۱ عدد
سیر خرد شده : ۵ حبه
قارچ تفت داده شده : ۱ پیمانه
کنسرو ذرت : ۱ پیمانه
برنج آبکش : ۴ پیمانه
آویشن یا ادویه کاری : به میزان لازم
نمک، فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم 
  


:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم :

(برای دو نفر)
تخم مرغ : ۴ عدد
ژامبون مرغ : ۳ ورق
نصف فلفل دلمه متوسط
ذرت : ۱/۴ پیمانه
قارچ : ۴ دونه



:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

طرز طبخ کشک بادمجان ویژه

کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد

کشک-بادمجان

 

روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی – کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو /
  • کشک  / 200 تا 250 گرم /
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه /
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /


:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده

  • آرد  الک شده 1 و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانهٔ یا 200 میلی لیتری که باید 2 قسمت شود
  • کرم تارتار 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ  6 عدد
  • وانیل یا رنده پوست پرتقال
  • نمک  خیلی کم

کیک-اسفنجی-خوشمزه

 



:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری



:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

انواع خوراک‌های پلویی در ایران

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است

امروز قصد داریم دو مدل پلوی خوشمزه و مجلسی رو به شما آموزش بدیم.

  1. میگو پلو
  2. استانبولی پلو

طرز تهیه میگو پلو :

میگو پلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد.همراه این غذا بهتر است ترشی انبه تند بخورید نه شور . حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید .میگو پلو به دوصورت همراه با سبزی یا بدون سبزی با کشمش و پیازداغ تهیه می شود.

طرز تهیه میگو پلو

 



:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

 

مواد لازم :
طالبی نیم کیلو
شکر ۱/۲پیمانه (میزان شکر بستگی به شیرین بودن طالبیتون داره ) میتونید کمتر یا بیشتر بریزید.حتما تست کنید که اگر میزان شیرینیش کم بود شکر بیشتر بریزید وگرنه بی مزه میشه
شیر ۱لیوان
پودرژلاتین ۳ونیم قاشق غداخوری
خامه صبحانه ۱۰۰گرم



:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 بهمن 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

 

چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟

مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.

مربای آلبالو

مواد لازم برای درست کردن مربای آلبالو

  • آلبالوی نوبری : 1 کیلو
  • شکر: 1 کیلو
  • وانیل شکری : 1 قاشق چایخوری

مربای آلبالو

 



:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

تمیز کردن شعله گاز کاری سخت و ترسناک به نظر می­ آید اما راهکار­های راحتی برایاز بین بردن کثیف­ترین بخش­های شعله گاز نیز وجود دارند. برای شروع، سیم پیچ ها و شبکه های گرمایش آن را از اجاق گاز الکتریکی یا معمولی جدا کرده و با ترکیب آب و شوینده تمیز نمایید. از خمیر جوش شیرین برای از بین بردن لکه های سرسخت استفاده کنید و در صورتی که شعله ها از جرم و روغن مملو شده­‌اند، می­توانید از محلول آمونیاک نیز استفاده نمایید. رویه‌­ی شیشه ای گاز را می­توانید بوسیله اسپری جوش شیرین و سرکه تمیز نمایید و یا اینکه از دستمال های پاک کننده جادویی استفاد کنید.



:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

فوت و فن های آشپزخانه و خانه داری به ما کمک خواهد کرد که کارهای خانه را با سرعت عمل بیشتر و دقت بیشتری انجام دهیم همچنین دانستن نکات خانه داری به افراد این امکان را می دهد راه های میانبر و جایگزینی را برای رفع کمبود ها در آشپزی و خانه داری بیابید در ادامه مطلب پرشین وی بیشتر با اسرار خانه داری آشنا خواهید شد

 



:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

نتیجه تصویری برای کندی_پرتقال

مواد لازم :
پرتقال ۳ عدد.
شکر ۱ پیمانه.
آب ۱ پیمانه.
شکلات آب شده مقداری.



:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 آذر 1398 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 14 صفحه بعد