نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم :

کلم سفید خرد شده یک پیمانه
کلم بنفش خرد شده یک پیمانه
هویج رنده شده نصف پیمانه
انار دون شده یک پیمانه
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه



:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

 

مواد لازم برای میگو:

  • میگو :1 کیلو
  • پیاز:یک عدد
  • تخم مرغ :  یک عدد
  • آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
  • ماست :دو قاشق سوپخوری
  • آرد :2/3 لیوان
  • زعفران :نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

میگو پفکی



:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

آش دوغ یکی از آش های معروف و محلی ایرانی است که از محبوبیت زیادی برخوردار است. این آش خوشمزه در شهرهای مختلف کشورمان با مواد و روش های متفاوتی پخته میشود.

 
مواد لازم برای تهیه آش دوغ:
 
سبزی که شامل تره، جعفری و شوید می باشد ،برنج ، نخود ،گوشت چرخ کرده و دوغ تازه و ترش می باشد.
 


:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

آش گندم که یکی از آش های سنتی و قدیمی ایرانی است مانند دیگر آش های سنتی ایران دارای انواع حبوبات و سبزیجات معطر است ، البته ماده اصلی تشکیل دهنده این آش گندم می باشد.

 

آش گندم

 آش گندم که یکی از آش های سنتی و قدیمی ایرانی است مانند دیگر آش های سنتی ایران دارای انواع حبوبات و سبزیجات معطر است ، البته ماده اصلی تشکیل دهنده این آش گندم می باشد.

 


:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

دستور تهیه اکبر جوجه اصل مازندران:

اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.

ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :

مواد لازم اکبرجوجه

جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار لازم



:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم :
سینه مرغ آبپز شده یک عدد
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
جعفری چند شاخه
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک بسته
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
سس گوجه فرنگی چند قاشق
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
خمیر آماده مخصوص سمبوسه (یوفکا مستطیل شکل)



:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

حفظ استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندانها، درمان یبوست (Constipation)، رفع چاقی، پیشگیری از بروز سرطان روده و بیماری‌های قلبی عروقی از خواص نان سبوس دار است نان سبوس دار نانی است تهیه شده از آرد سبوس دار که پس از فرآیند تخمیر اسیدفیتیک آن تخریب و کلیـه املاح و ویتامین‌های مغذی موجود در آن آزاد و جذب بدن می‌گردد. انواع نان سبوس د. ار شامل نان سبوس گندم و نام جو سبوس دار میباشد که هریک خواص مختص به خود را برای سلامت بدن دارا میباشند.

 



:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

                                        

مواد لازم:

قارچ ۵۰۰ گرم

آرد ۱۷۵ گرم

نمک۲/۱ قاشق چایخوری

پودر کاری ۲/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل مقداری

آب ۲/۱ و ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

روغن مایع به میزان لازم

مواد لازم:

قارچ ۵۰۰ گرم

آرد ۱۷۵ گرم

نمک۲/۱ قاشق چایخوری

پودر کاری ۲/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل مقداری

آب ۲/۱ و ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

روغن مایع به میزان لازم

 

  
طرز تهیه:
آرد ، نمک ، ادویه فلفل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آب را به آن می افزائیم کمی آنرا بهم زده و ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم . پیاز و سیر را ریز خرد کرده و به خمیر اضافه می کنیم ، قارچها را اضافه نموده و آنرا بهم می زنیم تا یک لایه خمیر تمام آنرا بپوشاند و بعد در روغن سرخ می کنیم . با لیمو و گشنیز تزیین می کنیم .
 
 
طرز تهیه کباب گیاهی
 
مواد لازم برای ۸ نفر:
ذرت کوچک ۸ عدد
کدو سبز ۱۲۵ گرم
قارچ ۴۵۰ گرم
پیاز ریز ۸ عدد
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری (۴۵ میلی لیتر)
آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری (۴۵۵ میلی لیتر)
 
 
 
مواد لازم جهت تهیه سس:
روغن مایع سرخ کردنی ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر)
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
قارچ خرد شده ۲۲۵ گرم
بادام زمینی بی نمک ۱۲۵ گرم بادام
آب ۱۵۰ میلی لیتر
سس سویا ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر)
سس فلفل تند چند قطره
 
طرز تهیه:
کدوها را به ضخامت ۵/۲ سانتی متر خرد کنید و با بقیه ی سبزیجات روی سیخ بکشید. روغن و آب لیمو را روی آن بمالید و بر روی منقل یا در کباب پزی که از قبل گرم شده، حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
 
۲ یا ۳ بار آن را برگردانید و روغن و آب لیمو روی آن بمالید. پس از آماده شدن با سس تهیه شده آن را سرو نمایید.
 
روش تهیه سس:
برای تهیه ی سس، روغن را گرم کنید. پیاز و قارچ را به مدت ۸ دقیقه در آن سرخ نمایید و گاهی هم بزنید. آن گاه به مدت ۳۰۰ ثانیه در مخلوط کن، مخلوط نمایید.
 
بادام زمینی را بیفزایید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط کنید تا کاملاً نرم شود. سپس آب، سس سویا و سس فلفل را به آن اضافه کرده و در یک ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
 
بگذارید سس به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد
 
 
 
طرز تهیه رولت سبزی
مواد مورد نیاز برای ۴ تا ۶ نفر:
کره پاستوریزه ۶۰ گرم
تره‌فرنگی یک تکه متوسط
سیر دو حبه
آرد سفید گندم یک سوم پیمانه‌(۴۰گرم)
شیر پاستوریزه ۱پیمانه (۱۵۰گرم)
تخم‌مرغ ۴ عدد
پنیر پارمزان رنده شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
 
مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱۵۰ گرم(۱پیمانه)
پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه
پنیرخامه‌ای پاستوریزه ۵۰ گرم
 
دستور تهیه:
– سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد ۳۰× ۲۵ سانتی‌‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
– سیر و تره‌فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با ۳۰ گرم کره به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود.
– سپس بقیه کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی‌ تفت دهید تا خامی ‌آرد گرفته شود.
– به مخلوط کره و آرد، شیر را کم‌کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
– زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید.
– سپس زرده‌ تخم‌مرغ، مخلوط تره‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
– سفیده ‌تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
– فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
– مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
– رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه وسط فر به مدت۱۲ تا ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
– دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
– مخلوط پیازچه خرد شده، ذرت و پنیر خامه‌ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.
 
 
منبع: 


:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker

وگان بودن به معنای این نیست که فقط کلم و سبزی و هویج بخوریم، بلکه با حبوبات، سویا، انواع سبزیجات و میوه ها هم می توان غذاهایی پخت که بسیار لذیذ و خوش‌خوراک هستند. در این جا بد نیست اشاره کنیم که تخم مرغ جزء جدایی ناپذیر کوکوهاست. بنابراین، اگر در رژیم گیاهخواری که انتخاب کرده اید، نمی توانید از تخم مرغ استفاده کنید، نگران نباشید. می توانید از قالب هایی که در پخت و پز استفاده می شود با آبپز کردن کوکو با آردهای سفید و سوخاری برای ساختن کوکو استفاده کنید. در این راستا، به منظور آشنایی با روش تهیه برخی از غذاهای گیاهی، توصیه می کنیم تا در ادامه با ما همراه باشید.

 



:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cooker
 
مواد لازم :
نخود سبز : ۱ پیمانه
سینه مرغ : حدود۲۵۰ گرم
فلفل های دلمه ای رنگی نگینی : ۱ عدد
سیر خرد شده : ۵ حبه
قارچ تفت داده شده : ۱ پیمانه
کنسرو ذرت : ۱ پیمانه
برنج آبکش : ۴ پیمانه
آویشن یا ادویه کاری : به میزان لازم
نمک، فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم 
  


:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()