طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر:
برای تهیه ترشی شکم پر ابتدا سبزی ترشی را پاک کرده و بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود سپس آن را خرد کنید.
در این میان سیر را پوست گرفته و خرد کنید، هویج و فلفل را هم شسته و خرد نمایید.
حالا بادمجان ها را شسته و قسمت بالایی کلاهک آن را جدا کنید و یک برش روی شکم بادمجان ها ایجاد نمایید.
بادمجان ها را به همراه سرکه داخل قابلمه ای بریزید و برای چند دقیقه بپزید تا نرم شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.
شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.
سپس بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می کنیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
نکات:
- هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.
- بهترین نوع سرکه از انگور، کشمش و سیب تهیه میشود.
- ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.
- برای تندتر شدن ترشی در هر لایه میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده کنید.
- اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.
خواص هویج:
- هویج موجب حفظ سلامت کبد میشود.
- مصرف هویج موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
- هویج التهابات کبدی را کاهش داده و موجب بهبود شرایط کبد چرب شود.
- خوردن هویج به طور منظم موجب تنظیم قند خون یا پیشگیری از افزایش و نوسانات قند خون در بدن شود.
منبع: khoshtam.parsiblog
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 57
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14