دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر:

برای تهیه ترشی شکم پر ابتدا سبزی ترشی را پاک کرده و بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود سپس آن را خرد کنید.

در این میان سیر را پوست گرفته و خرد کنید، هویج و فلفل را هم شسته و خرد نمایید.

حالا بادمجان ها را شسته و قسمت بالایی کلاهک آن را جدا کنید و یک برش روی شکم بادمجان ها ایجاد نمایید.

بادمجان ها را به همراه سرکه داخل قابلمه ای بریزید و برای چند دقیقه بپزید تا نرم شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.

شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.

سپس بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می کنیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

نکات:

  1. هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.
  2. بهترین نوع سرکه از انگور، کشمش و سیب تهیه میشود.
  3. ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.
  4. برای تندتر شدن ترشی در هر لایه میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده کنید.
  5. اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.

خواص هویج:

  1. هویج موجب حفظ سلامت کبد میشود.
  2. مصرف هویج موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
  3. هویج التهابات کبدی را کاهش داده و موجب بهبود شرایط کبد چرب شود.
  4. خوردن هویج به طور منظم موجب تنظیم قند خون یا پیشگیری از افزایش و نوسانات قند خون در بدن شود.

منبع: khoshtam.parsiblog




:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 57
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 اسفند 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: