نوشته شده توسط : cooker

 

مواد لازم:
آب 1/2 لیوان
سرکه قرمز یا سفید 1/2 لیوان
 شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
  پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
جعفری مقداری

طرز تهیه :
ابتدا آب ، سرکه ، شکر ، پودر سیر و نمک را باهم مخلوط کنید سپس جعفری خرد شده را به سس اضافه نمائید.
سس را درون کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
پس از سی دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و با انواع سالاد ، کباب و ماهی سرو نمایید.

 

سس رژیمی فرانسوی ، طرز تهیه سس رژیمی فرانسوی




:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: