طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پیمنتو
نوشته شده توسط : cooker
  • برای 8 نفر
  • زمان آماده سازی:30 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان آماده سازی تا اتمام: کمتر از 45 دقیقه

مواد لازم:

  • 226 گرم پنیر پیمنتو
  • 226 گرم قارچ(درون قارچ‌ها را خارج کنید)
  • یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
  2. روغن را گرم کنید و پیاز ، ساقه‌ی قارچ و سیر را به آن اضافه کنید.
  3. از روی حرارت بردارید و پنیر پیمنتو را به آن اضافه کنید.
  4. حالا قارچ‌های خالی شده را با مواد بالا پرکنید .به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بپزید .مواد را با جعفری سرو کنید.

۶ راه خانگی برای سفید کردن دندان‌ها




:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 مهر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: