دستور پخت کامل “خورش آلو اسفناج” خوش طعم با گوشت قرمز
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت را به اندازه های دلخواه خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد گوشت را به همراه 2 لیوان آب ،پیاز سرخ شده و آلو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.

در این فاصله اسفناج پاک شده را کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

وقتی گوشت کاملا پخته شد ، اسفناج را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم داخل خورشت  بریزید تا مزه دار شود.

بعد از اینکه خورشت جا افتاد ، از روی حرارت بردارید.

آلواسفناج

نکات تکمیلی در مورد خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج جزو انواع خورش میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش آلو اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک




:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: