بوقلمون شکم پر
نوشته شده توسط : cooker

حالا مقادیری هویج، کرفس و پیاز رو درشت خرد کنین یه بوته سیر رو هم از وسط نصف کنین و بریزین کف ظرف آلومینیومی (مثل عکس دوم)، روشون کمی نمک و فلفل و روغن زیتون بریزین و هم بزنین. یه مقدار از همین سبزیجات رو هم آماده کنین برای داخل شکم بوقلمون و کنار بذارین

دو قاشق غذاخوری از هرکدوم از گیاه‌های رزماری، اورگانو و مریم‌گلی تازه (Sage) رو خیلی خیلی ریز خرد کنین (رسپی اصلی به جای اورگانو آویشن تازه داشت که من پیدا نکردم شما هم اگه در دسترستون نیست یا از خشکشون استفاده کنین یا از ترکیبات دلخواهتون استفاده کنین که من جعفری و گشنیز رو پیشنهاد میدم ولی خب متاسفانه دیگه این طعم خاص رو نخواهد داشت

بادمجان شکم پاره ، طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
خورشت فسنجان با رب ازگیل 
طرز تهیه دو مدل پلوب خوشمزه(استانبولی پلو و میگو پلو)
خورش سبز بهاری 



:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: